Locuri de joacaRecenziiRestaurante

La Conac – restaurant

Pe la inceputul primaverii 2014 am descoperit pe Pache Protopopescu un restaurant deschis relativ recent – La Conac. Prima oara am intrat animat de unele indoieli care ulterior s-au dovedit a fi total neintemeiate. In primul si in primul rand, restaurantul are doua locuri de joaca pentru copii: unul jos la parter (mai mic), amplasat in prelungirea terasei exterioare, iar altul sus ce ocupa intreaga suprafata a mansardei. Acesta din urma include si o doamna care are grija de micuti, se joaca cu ei, etc.

Bun, acum cate ceva despre meniu – e destul de stufos, fiind inspirat din bucatariile italiana, americana (daca aia se poate numi bucatarie ­čśë ), mexicana si, bineinteles, romaneasca. Portiile sunt ok, iar preturile sunt chiar moderate si sper sa se mentina astfel.┬áNoi am inceput cu pizza, care chiar ne-a facut o impresie foarte buna, apoi am trecut de-a lungul timpului prin aproape toate varietatile care ne-au impresionat la fel de placut. Important e ca nu am avut niciodata motive de nemultumire in ceea ce priveste mancarea.

Trebuie sa laud personalul si, implicit, servirea, acestea ridicandu-se la un nivel de excelenta desstul de rar intalnit in Bucuresti.

Ambianta contribuie si ea cu brio la impresia buna pe care o a am si o avem despre acest restaurant. Muzica este in surdina, totul e curat si bine intretinut, amenajarile interioare sunt facute cu gust si in ton deplin cu aspectul cladirii.

Singurul lucru care nu-mi place este… sigla restaurantului. Dar bineinteles, aceasta este cu totul si cu totul alta discutie.

In concluzie, recomand restaurantul La Conac 100%.

Contact:
Pache Protopopescu nr. 38, Bucuresti
Telefon: 0737.851.103
Email: contact@conacul-nobil.ro

Nota acordata de autor

Ambianta - 100%
Servire si personal - 100%
Amenajari pentru copii - 100%

100%

User Rating: 4.17 ( 9 votes)
Tags

One Comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close