Locuri de joacaRestauranteTimp liber

Ferma animalelor – Pantelimon

Situata in imediata apropiere a fermei de lapte Pantelimon si la cca. 12 km de centrul Bucurestiului, Ferma Animalelor s-a deschis in urma cu 6 ani si de atunci s-a dezvoltat continuu devenind unul din principalele puncte de atractie din proximitatea capitalei pentru familiile cu copii.

Noi am fost prima data acum 5 ani si ne-a placut foarte mult, drept pentru care am incercat sa ajungem cat mai des, evitand pe cat se poate aglomeratia din weekend-uri.

Pe scurt, in Ferma Animalelor veti gasi spatii largi de joaca, activitati diverse pentru copii (tiroliana, un soi de perna gonflata pentru sarituri, plimbari cu ponei, etc.) si, nu in ultimul rand, animale si pasari domestice variate (iepuri, porci, gaini, capre, magari, bivoli, cai, etc.).

Exista si un retaurant cu un meniu relativ restrans, dar gustos, functional doar in weekend. Recent s-a deschis un corp de cladire nou, incalzit, tocmai bun de vizitat iarna.

Preturile de intrare sunt de 8/9 (weekend) lei pentru copiii peste 2 ani (sub aceasta varsta copiii au acces gratuit), 9/11 (weekend) lei adulti. Exista si bilet pentru familiile cu 4 membri – 30 lei in timpul saptamanii sau 35 lei in weekend.

Parcarea este gratuita, exita acces wi-fi gratuit, toaletele sunt curate si exista si loc de infasat.

Daca ati ales sa vizitati Ferma Animalelor, mergeti si alaturi, la Ferma de Lapte.

Ferma Animalelor este o afacere de familie, apartinind familiilor Petcu si Manea si se gaseste in imediata proximitate a Fermei de Lapte Pantelimon (www.fermadelapte.ro), fiind o noua latura a activitatii acesteia. Ferma de Lapte functioneaza de mai mult de 35 ani, fiind una din fermele de elita ale Romaniei.

ferma-de-lapte-pantelimon-familisti.ro

La Ferma de Lapte Pantelimon am intalnit primul dozator de lapte proaspat, acum fiind prezente in majoritatea pietelor mari. Frumos e ca dozatorul este amplasat in plina ferma, in cladirea in care se opereaza si mulsul vacilor din ferma. Tot in arealul fermei veti putea sa achizitionati si legume (rosii, ardei, vinete) de solar crescute din pamant fertilizat natural, cu balegar de la “pensionarele” mugitoare.

In concluzie, Ferma Animalelor este o locatie excelenta pentru copii, plina de farmec. Recomand vizitarea in timpul saptamanii deorece veti evita aglomeratia si tarifele sunt o idee mai mici.

Localizare:

SC Agroindustriala Pantelimon SRL (Ferma Pantelimon)
20, Str. Sfantul Gheorghe, Pantelimon, Judetul Ilfov

Tel.: 0735 309 175
Tel.: 0725 921 629

E-mail: info@fermaanimalelor.ro
Site: fermaanimalelor.ro

Ambianta - 100%
Servire si personal - 100%
Amenajari pentru copii - 100%

100%

User Rating: 4.68 ( 4 votes)
Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close