CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a

Loading Map....

Data/Ora
Data: 24.05.2014 - 25.05.2014
Toata ziua
0

Locatie
Palatul Copiilor

Categorii


conilfest-ed.IXIn perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, va asteptam alaturi de noi la editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a!

Evenimentul  este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti si ISMB.

Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 60 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Programul bogat al festivalului include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobica s.a. De asemenea, nu vot lipsi atelierele distractive si creative pentru cei mici, animatia si demonstratiile Fun Science.

Totodata, in foaier se va desfasura targul de servicii si produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care si-au anuntat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producatori de suplimente naturale, companii de asigurari pentru copii.

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, atat celor tipici, cat si celor cu nevoi speciale, unul din scopurile evenimentului fiind  sprijinirea integrarii copiilor cu cerinte educationale speciale, prin implicarea acestora in activitati artistice si incurajarea lor sa apara fara emotii in fata publicului.

In spiritul principiilor promovate de Asociatia CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copiii si adolescentii cu cerinte educationale speciale de la Scoala pentru Ambliopi Bucuresti, Centrul nr. 3 pentru Hipoacuzici Bucuresti, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta” sau din centrele de plasament bucurestene.

Intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close