Acasa » Recenzii » Colt de paine – brutarie artizanala

Colt de paine – brutarie artizanala

La inceputul lunii Martie, pe strada Popa Nan din Bucuresti, in apropiere de intersectia cu Matei Voievod, in locul fostului local RSS Pub (fost “La Colt”, fost “Time Out”) s-a deschis o brutarie artizanala, fapt ce m-a bucurat mult dat fiind faptul ca zona e vaduvita de astfel de prezente absolut necesare.

Produsele sunt “curate”, fara aditivi si/sau conservanti, aratoase si cat se poate de gustoase. In afara de capitolul gust, am apreciat in mod special prezenta moderata a sarii in varietatile de paine. Si pentru ca tot am amintit de varietati, la Brutaria Colt de Paine veti gasi baghete, paine cu praz, paine cu branza, paine neagra simpla, paine cu ardei, iar la capitolul dulciuri veti fi intampinati cu melci cu scortisoara, cornuri cu ducleata sau ciocolata, briose cu banane si ciocolata si produse de sezon (cozonaci, pasca, etc.) – pentru unele produse enumerate gasiti reviewuri aici. Un plus ar fi acela ca exista posibilitatea degustarii acestor bunatati.

Fiind la inceput, oamenii incearca sa-si calibreze cat mai eficient productia astfel incat de cateva ori nu am gasit ceea ce cautam deoarece stocul se epuizase. 🙂 Inca un aspect interesant este acela ca, daca prin absurd raman ceva paini nevandute, le gasiti a doua zi la raft sub titulatura de “Paine de o zi”, la jumatate de pret. Apropo de pret – painile cu ardei, branza si ceapa costa 4 lei.

Recomand cu incredere stabilimentul famiilor cu copii si nu numai. Singura retinere ar fi ca nu este prezentata o lista cu alergenii posibil a fi prezenti in produse, dar nu am vazut asa ceva nici la alte  intreprinderi similare ca talie si obiect de activitate.

[LE] Acum toate produsele sunt afisate cu eticheta ce contine pretul si lista completa a ingredientelor. Multumim! 😉

La inceputul lunii Martie, pe strada Popa Nan din Bucuresti, in apropiere de intersectia cu Matei Voievod, in locul fostului local RSS Pub (fost "La Colt", fost "Time Out") s-a deschis o brutarie artizanala, fapt ce m-a bucurat mult dat fiind faptul ca zona e vaduvita de astfel de prezente…

Nota acordata de autor

Servire si ambient - 9.3
Calitatea produselor - 10
Pretul produselor - 9.3
Dsiponibilitatea produselor - 8

9.2

User Rating: 4.69 ( 10 votes)
9

Despre Alex

4 comentarii

  1. Ovidiu Cosoroaba

    Am fost, saptamana trecuta, dar mi se pare usor cam mare nota pe care i-ati acordat-o. Painea e ok,dar nu extraordinara. Ma rog,initiativa este totusi laudabila si sper sa fie loc de mai bine;la pret nu se compara cu Pain Plaisir de pe Barbu Delavrancea in sensul bun. Eu le urez succes, o sa i mai vizitez cand ajung pe acolo.

  2. Painea e excelenta. Am incercat painea de cartofi cartofi copti si pe cea cu masline. excelente! recomand si eu.

  3. Ioana Vladinca

    Au si pasca, am luat anul trecut, iau si anul acesta. Si cozonacul este excelent, au si placite cu branza dulce si stafide sau cu mere de nota zsece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *