Locuri de joaca

Citystars

In Aprilie am serbat ziua baietelului meu de 4 ani la Citystars – loc de joaca recomandat de niste prieteni.

Ce mi-a placut inca de la inceput cand am stabilit detaliile petrecerii au fost spatiul mare, curatenia si atentia pe care mi-au acordat-o fetele cu care am discutat(Ioana – iti multumesc! ☺ )

Totul s-a derulat simplu si rapid – am discutat pe e-mail, am primit oferta, am facut cateva mici modificari(flexibilitatea serviciilor mi-a placut), am vizitat locatia si iata-ne in ziua petrecerii.

Au fost 15 copii si 22 parinti. Noi am stat la masa, am baut o cafea/suc si ne-am privit copiii jucandu-se cu un animator senzational(am inteles ca in realitate e profesor de matematica, dar totusi extrem de bun la jocuri si concursuri cu copiii – l-au adorat!) . Partea si mai distractiva a fost ca a antrenat si o parte din parinti la unele jocuri de forta si la dansuri asa ca atmosfera a fost super.

Mancarea a fost delicioasa si calda si a sosit foarte repede tinand cont ca firma de catering este in aceeasi cladire cu locul de joaca. Tortul l-am luat de la aceeasi firma, tort de casa cu crema si blat adevarate, nu din prafuri!!(alegerea si recomandarea noastra tort tiramisu cu fructe de padure – un deliciu si pentru copii).

Copiii s-au simtit foarte bine acolo, cu greu au renuntat la joaca desi erau franti de oboseala, si Cezar mi-a spus ca la anul tot la ei vrea sa isi faca ziua.

Puncte forte: spatiu nou, curat, aerisit, cu dotari recente si sigure, posibilitatea de a observa copiii in timpul petrecerii(open space), mancarea de casa, naturala, flexibilitatea si implicarea fetelor care organizeaza petrecerile, program de animatie antrenant pentru copii si parinti.

Puncte minus: locatia este usor ascunsa, pe o straduta in spatele blocurilor, dar primesti invitatii cu harta inclusa si cu un googlemaps te descurci.

Concluzia: recomandam si revenim cu incredere!

Adresa

Adresa: Intrarea Sabitei, 34, Bucuresti, Sectorul 3
Repere: Zona Parc IOR (Al. I. Cuza) cu intrare din Str. Campia Libertatii pe langa Restaurantul 7 Days
Telefon: 0721.044.491 / 0723.502.343
www.citystars.ro
office@citystars.ro

 

Ambianta - 100%
Servire si personal - 100%
Amenajari pentru copii - 100%

100%

User Rating: 4.7 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close